Kızılcık Şerbetinden son dakika bombası! Dizideki hikayesi başlamadan bitti, şimdi Pembe düşünsün!

Kızılcık Şerbetinden son dakika bombası! Dizideki hikayesi başlamadan bitti, şimdi Pembe düşünsün!

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti' nde tatil dönemi bitti. 2.sezon fragmanını yayınlayan Kızılcık Şerbeti' nde son dakika bombası yaşandı. O karakterin hikayesi başlamadan bitti...

Sevilen televizyon dizisi "Kızılcık Şerbeti" 9 Haziran'da sezon finaliyle izleyicilerine veda etmişti. Reyting rekortmeni olan dizinin sevenleri olduğu kadar eleştirenleri de çok. Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezon fragmanı ise yayınlandı. Yeni sezonda ekranlarda yerini alacak dizi için nefesler tutuldu.

KIZILCIK ŞERBETİNDEN SON DAKİKA BOMBASI! DİZİDEKİ HİKAYESİ BAŞLAMADAN BİTTİ, ŞİMDİ PEMBE DÜŞÜNSÜN!

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi, yaptığı sezon finaliyle akıllarda birçok soru bırakmıştı. Kızılcık Şerbeti‘nin yeni sezonunun ilk fragmanı izleyici karşısına çıktı.

kizilcik-serbeti-dizisi-yasaklaniyor-mu-mahkemeden-show-tvyi-ilgilendiren-karar-ud8u.webp

ÖMER VE KIVILCIM HAYATTA

Fragmanda, sezon finalinde kaza geçiren Ömer ve Kıvılcım karakterinin hala hayatta olduğu görüldü. Fatih'in ihanetini ortaya çıkardıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Doğa ise ikiz bebeklerinden birini kaybediyor. Doğa’nın, kendisini aldatan Fatih’ten boşanarak kızı Cemre’nin velayetini almak istemesi iki aileyi karşı karşıya getirdi. Fatih ise velayet savaşına girince de kayınvalidesi Kıvılcım'dan tokat yiyor.

İŞTE BEKLENEN O FRAGMAN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN