Kızılcık Şerbeti'nin bir oyuncusu daha skandala karıştı! Feyza Civelek'ten sonra Sıla Türkoğlu da yakalandı

Kızılcık Şerbeti'nin bir oyuncusu daha skandala karıştı! Feyza Civelek'ten sonra Sıla Türkoğlu da yakalandı

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu alkollü halde trafik çevirmesine yakalanınca ehliyetini kaptırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kızılcık Şerbeti her hafta Cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor ve reytinglerde rekor üstüne rekor kırıyor. Dizi sadece başarılarıyla değil birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuları ile de adından söz ettiriyor. Şimdi ise dizide “Doğa” karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu magazin gündemine geldi. Ünlü oyuncunun alkollü şekilde trafik çevirmesine yakalanması duyanları şaşırttı.

yeni-proje-5-001.jpg

ALKOLLÜ HALDE ÇEVİRMEYE YAKALANDI

Ekol Tv muhabiri İsmail Şen'in haberine göre, ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, trafik çevirmesine yakalandı ve .78 promil alkol olduğu tespit edildi. Halk böyle olunca ünlü oyuncunun ehliyetine 6 ay el konuldu.

yeni-proje-6.jpg

Olay esnasında magazin muhabirleri görüntü alınca Sıla Türkoğlu bir an bile arabasından inmedi. Ayrıca soru sormak isteyen muhabirlere cevap vermedi ve tartışmaya girdi.

yeni-proje-7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN