Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı hakkında ortaya çıkan detay herkesi şoke etti! Meğer sır gibi saklıyormuş!

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı hakkında ortaya çıkan detay herkesi şoke etti! Meğer sır gibi saklıyormuş!

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlarda yer olan Evrim Alasya canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile gündemden düşmüyor. Dikkatleri üzerine çeken Alasya'nın asıl mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar 'yok artık' dedi.

Gerek hikayesi gerekse kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kızılcık Şerbeti ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi başarılı isimler yer alıyor.

kizildik.jpg

Dizide Kıvılcım Arslan'ı canlandıran Evrim Alasya başarılı performansı ile izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Özel hayatı da mercek altına alınan Evrim Alasya hakkında şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. Alasya, aslında lisanslı bir jimnastikçiymiş...

kivilvicm.jpg

Alasya daha önce yaptığı açıklamada "Hayatımın her alanında her zaman sporun avantajını yaşadım, özellikle de mesleğimde. Oyunculuğun olmazsa olmazı bedensel ifadesidir. Bunun için çok oyuncunun bedeni yumuşak olmalıdır. Oyuncu, bedenine hâkim olmalıdır yani. Bunun için çok sıkı çalışması gerekir. Bunu bana spor sağladı. Hâlâ sahnede ekmeğini yerim." ifadelerine yer vererek aslı mesleğinden böyle bahsetmiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN