Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si olarak tanınıyor! Bakın gerçek hayatta nasılmış... Görenler yok artık diyor

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si olarak tanınıyor! Bakın gerçek hayatta nasılmış... Görenler yok artık diyor

Show TV'nin en çok sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nde Mihri karakterine hayat veriyor! Mihri karakteriyle ekranlarda olan Gizem Yanık, gerçek hayatta meğer nasılmış... Görenleri adeta şaşkınlığa uğrattı...

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, ikinci sezonuyla izleyicilerle buluşurken, yeni karakterlerle de dikkat çekiyor. Bu karakterlerden biri olan Mihri'ye hayat veren Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonuna damgasını vurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN MİHRİ'Sİ BAKIN KİMMİŞ

kizilcik-serbeti-mihri-kimdir.webp

Dizide tesettürlü bir karakteri canlandıran Gizem Yanık, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Televizyon dünyasının dikkat çeken oyuncuları arasına giren Gizem Yanık, "Yalı Çapkını" dizisinde İhsanlı ailesinin büyük oğlu Tarık'ın sevgilisi veya eski eşi karakterini canlandırmıştı.

İŞTE GİZEM YANIK'IN ŞAŞIRTAN HALİ

​​​​​​​kizilcik-serbeti-mihri-kimdir3.png

Gizem Yanık, Mihri karakterine hayat verirken, tesettürle uyumlu ve şıklığıyla dikkat çekiyor. Ancak, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla seyircilerin dikkatini çeken Gizem Yanık'ın güzelliği, izleyicilerden tam not aldı.

gizem-yanik-kimdir.webp

Gizem Yanık'ın aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabında, yaklaşık 30 bin takipçisi bulunuyor. Güzel oyuncu, bu platformda güzellik ve fit görüntüsüyle dikkat çeken paylaşımlar yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN