Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i meğer 16 yıllık evliymiş! Eşini görenler hayran kaldı! Güzelliğiyle mest etti...

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i meğer 16 yıllık evliymiş! Eşini görenler hayran kaldı! Güzelliğiyle mest etti...

Show TV'de yayınlanan ve son döneme damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Barış Kılıç'ın 16 yıllık evli olduğu öğrenildi. Ünlü ismin eşini görenler mest oldu.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve son dönemin en yüksek reyting oranlarını alan Kızılcık Şerbeti dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Doğukan Güngör ve Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi isimlerin yer alıyor.

barifj.jpg

Dizide Evrim Alasya'nın partneri Ömer'i canlandıran başarılı oyuncu Barış Kılıç, yakışıklığıyla da adından söz ettiriyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun 16 yıllık evli olduğu öğrenildi. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

baris.jpg

Özel hayatı merak edilen yakışıklı oyuncunun 16 yıldır evli olduğunu duyanlar çok şaşırdı. Son olarak dizi ekibi ile eğlenceye giden Barış Kılıç'ın eşi güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. Barış Kılıç'ın eşi Ayşegül Kılıç ile pozlarına yorum yağdı. 'Ne şanslı adamsın', 'Maşallah size' gibi yorumlar yapıldı.

bariss.jpg

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Kanal D'de yayınlanan Bütün Çocuklarım dizisindeki Aybars karakteri ile başladı. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük çıkış yaptı. Barış Kılıç’ın tek sinema deneyimi Seni Seviyorum Adamım filmi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN