Klasiklerden sıkılan buraya gidiyor, kuralları duyan kendinden geçiyor! Teknoloji yasak gülmek, sohbet etmek sınırsız...

Teknolojinin hayatımızla bir bütün olduğu bu dönemde duyduklarınıza inanamayacaksınız. Burada teknoloji tamamen yasak. Tek aktivite sohbet etmek, kitap okumak ve dinlenmek. İşte o ilginç mekan…

Son yıllarda gelişen teknolojiyle beraber telefonlar, tabletler, bilgisayarlar insanların hayatıyla bir bütün haline geldi. Neredeyse hiçbir anımızı telefonsuz geçirmemeye başladık. Tam olarak böyle bir devirde iken bu mekanda teknolojiyi kısıtlayan enteresan kurallar bulunuyor. Öyle ki burada oturmak ve vakit geçirmek isteyenler teknolojiyle arasına mesafe koymak zorunda kalıyor.

yeni-proje-1.jpg

TEKNOLOJİK ALETLERİN YASAK OLDUĞU O MEKAN

Boşuna Tıklama’da bu ok yer alan bir habere göre Hollanda’nın en beğenilen şehirlerinden biri olan Amsterdam’da The Offline Club isimli bir kafe açıldı. Söz konusu bu mekanda teknolojinin, sosyal medyanın hayatımızın ayrılmaz parçası haline gelmesine rağmen bu aktiviteler tamamen yasak. Öyle ki Amsterdam’da açılan bu kafede bilgisayar kullanmaya, telefonla oynamaya katiyen izin verilmiyor. Sosyal medya detoksu yapılabilecek olan bu mekanda ziyaretçiler kitap okuyor, ders çalışıyor, sohbet ediyor ve insanlarla gerçek anlamda sosyalleşiyor.

yeni-proje-2.jpg

Teknolojiyle aranıza mesafe koyacaksınız bu yer hem yeni insanlar tanımanıza yardımcı oluyor hem kendinizle baş başa vakit geçirmenize olanak sağlıyor hem de sosyal medyanın gündeminden sizi uzak tutarak kafa dinleyebileceğiniz anlar yaşamanıza yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN