Klozetteki sarı lekeler anında yok olacak! Çamaşır suyu bile yanından geçemez: Gören misafir sırrınızı soracak

Klozetteki sarı lekeler anında yok olacak! Çamaşır suyu bile yanından geçemez: Gören misafir sırrınızı soracak

Temizlemesi en zor olan bölgelerden biri klozetler iken artık bu dersi tarihe karışacak. Klozette meydana gelen sarı lekeler bu yöntem sayesinde anında yok olacak. Çamaşır suyu bile bu yöntemin yanından geçemez. İşte detaylar…

Klozet yüzeyinde zaman içerisinde bazı sarı lekeler meydana gelebiliyor. Bu sarı lekeler klozette çirkin bir görüntüye yol açarken özellikle de eve bir misafir geldiğinde endişeye neden oluyor. Lakin klozet yüzeylerinde oluşan bu sarı lekeleri temizlemek aslında çok basit. Çoğu kişi bu lekeleri geçirmek için direkt olarak çamaşır suyu kullansa da buna ihtiyaç duymadan temizlemek de mümkün. İşte o pratik yöntem…

yeni-proje-34.jpg

TÜM SARI LEKELER TARİHE KARIŞACAK

Klozet yüzeyinde oluşan sarı lekeleri çamaşır suyuna ihtiyaç duymadan gidermek istiyorsanız ilk olarak karbonat kullanabilirsiniz. Karbonatın içinde bulunan bileşenler klozet yüzeyindeki bütün lekeleri kısa süre içerisinde temizleyecektir. Bunun için ilk olarak klozetin içerisinde bol miktarda karbonat dökmelisiniz. Daha sonra karbonatın ardından içine bol miktarda beyaz sirke dökmelisiniz. Temizliğin en önemli karışımlarından olan beyaz sirke ve karbonat tepkimeye girdikten sonra fırça yardımıyla sarı lekelerin olduğu yerleri fırçalamalısınız.

yeni-proje-33.jpg

Sarı lekelerin olduğu her yeri fırçaladıktan sonra sifonu çekerek temizlenip temizlenmediğine bakmalısınız. Eğer ilk aşamada istediğiniz etkiyi göremezsiniz aynı yöntemi ikinci kez deneyebilirsiniz. Lakin çok yüksek ihtimalle ilk denemede sarı lekelerin çoğundan kurtulacaksınız.

yeni-proje-32.jpg

Eğer çıkmayan inatçı lekelerin iz varsa bunun için limon tuzu kullanabilirsiniz. Limon tuzunu sarı lekelerin olduğu bölgeye döktükten sonra fırça yardımıyla iyice fırçalayıp çıkmayan lekelerden de kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN