Kobra Murat'a MASAK şoku! 18 kilo altınım, 18 evim var demişti... Yanlış anlaşıldım diyerek isyan etti

Kobra Murat'a MASAK şoku! 18 kilo altınım, 18 evim var demişti... Yanlış anlaşıldım diyerek isyan etti

Geçtiğimiz günlerde altınları ve altın varaklı eviyle dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, MASAK’tan gelen telefonlar resmen şaşkına döndü. Yaşananlardan sonra yanlış anlaşıldığını ifade eden ünlü sanatçı başından geçen olayı tek tek anlattı. İşte detaylar…

Söylediği şarkılarla ve yaşam tarzıyla tanınan birçok kişi tarafından ise “Kobra Murat” ismiyle bilinen Murat Divandiler, akşam bir süre önce katıldığı bir programda “18 kilo altın, 18 ev 4 tane yazlığım var” sözleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu açıklamalardan sonra Kobra Murat, MASAK tarafından gelen bir telefonla şok oldu. Başından geçen olayları konuk olduğu Aramızda Kalmasın programında anlattı.

YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SÖYLEDİ

Mynet’te yer alan habere göre daha önce 2. Sayfa'ya konuk olan Kobra Murat, mal varlığına ilişkin yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ifade ederek “Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" demişti. Son olarak ise Aramızda Kalmasın akşam programına katılan ünlü sanatçı şunları söyledi:

yeni-proje-46.jpg

"Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olmanız lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?"

yeni-proje-47.jpg

Öte yandan mallarına el konulacağını sandığını söyleyen Kobra Murat, "Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN