Kocasına tasma takıp sokak sokak gezdirdi! Görenler hayrete düştü: Resmen başımıza taş yağacak

Gün geçmiyor ki ilginç bir olay yaşanmasın. Bir kadın, kocasına tasma taktı yetmedi eşini sokak sokak gezdirdi. Eşini tasma ile gezdiren kadını görenler gözlerine inanamadı.

İngiltere'de çekildiği öne sürülen görüntüler izleyenleri adeta şoke etti. Sosyal medyadan paylaşılan ve kısa süre içerisinde viral olan görüntülerde bir kadının kocasının boynuna tasma takıp gezdirdiği görüldü.

kocadfsdf.jpg

İsmi açıklanmayan kadın, kocasının boynuna tasma bağlayarak sokak sokak gezdirdi. Genç kadın yaptığı yetmezmiş gibi bir de kocasının ağzını küllük gibi kullandı. O anlar yoldan geçenler tarafından saniye saniye kayda alındı.

BİR GÖREN BİR DAHA BAKTI

Çevredeki insanlar ne olduğu anlayamadı. Bazı vatandaşlar durup izlerken bazıları ise o anları ölümsüzleştirerek cep telefonlarına kaydetmeyi seçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN