Koklayarak kilo verin! Jennifer Lopez’in uyguladığı zayıflama taktiği şaşırttı: Tokluk hormonunu tavan yaptırıyor

Koklayarak kilo verin! Jennifer Lopez’in uyguladığı zayıflama taktiği şaşırttı: Tokluk hormonunu tavan yaptırıyor

Kilo vermeyi kolaylaştırmak istiyorsanız bu yöntem tam size göre. Tek yapmanız gereken koklamak. Jennifer Lopez’in de uyguladığı bu yöntemle koklayarak kilo verin. İşte, herkesi şaşırtan ve tokluk hormonunu tavan yaptıran o yöntem…

Yapılan araştırmalar, C vitamini deposu greyfurtun kokusunun beyne doyma sinyalleri yolladığını ve bu özelliği ile kilo vermeyi hızlandırdığını ortaya koydu. Tokluk hormonu salgılatan greyfurt kokusunu gün içinde üçer kere 15 dakika koklayınca sonuca hayret edeceksiniz.

greyfurt-2-001.jpg

Bilinen en iştah kesici kokuların arasında greyfurt da yer alıyor. Osaka Üniversitesi’nin yaptığı bilimsel araştırmada, greyfurt kokusunun iştah azalttığı ve bu etkisi ile kilo kaybını kısa sürede hızlandırdığı ortaya çıkmıştır. Araştırmalar, greyfurt yağının iştahı azaltacak aromalar içerdiğini de ortaya koymuştur.

greyfurt-3-001.jpg

JENNİFER LOPEZ’İN DE UYGULADIĞI YÖNTEM

Öyle ki dünya starı Jennifer Lopez de greyfurt yağı kullanan isimlerden. Kaynaklar, Lopez’in iştahını bastırmak için gün içinde 3 kere 15 dakika soluduğunu söylüyor.

greyfurt-1.jpg

GREYFURTUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Solunum sistemini rahatlatır
  • Grip ve nezleye karşı koruma sağlar
  • Karaciğeri temizler
  • Böbreklerde taş oluşumunu önler, hazımsızlığa iyi gelir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN