Komedyan Okan Karacan'a apar topar gözaltı! Eski baldıza bakın ne yapmış? Duyan küplere bindi

Komedyan Okan Karacan'a apar topar gözaltı! Eski baldıza bakın ne yapmış? Duyan küplere bindi

Komedyen Okan Karacan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile yıllardır bitmeyen olaylarına baldızı da karıştı. Eski eşi ile tartışan ünlü komedyen karakola şikayet edildi. Gözaltına alınan Okan Karacan bakın baldızına ne yapmış? Duyanlar küplere bindi

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen komedyen Okan Karacan, şoke eden bir iddia ile gündeme geldi. Ünlü isim apar topar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu yaşadığı şiddet ve maddi meseleler olayına baldızı da karıştı. Karacan, bakın baldızına ne yaptı?

okankaracan.jpg

OKAN KARACAN'A GÖZALTI ŞOKU

2014 yılında evlendiği Zeynep Kadıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan ünlü Komedyen Okan Karacan, gözaltına alındı. İddialara göre eski eşiyle maddi meseleler ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle de ifade veren Karacan'ın bu kez eski eşinin kız kardeşinin de burnunu kırdığı ortaya çıktı.

okannn.jpg

ESKİ EŞ İLE DAVASI BİTMEDİ

Snob Magazin'in haberine göre; Eski eşiyle beraber açtığı Onka Medya ve Berton medya şirketlerinde alacaklı olduğu ve işyerine sokulmadığı iddia edilen Okan Karacan'ın darp edildiği konuşulmuştu. Eski eş Zeynep Kadıoğlu'ndan ise iddiaya yönelik Karacan'ın yasaklı madde kullandığı bundan dolayı çocuklarından uzak tutmak için uzaklaştırma kararı aldığı yönünde bir açıklama gelmişti.

okankaracann.jpg

BALDIZININ BURNUNU KIRDI! ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tüm bunlar yaşanırken eski evli çift hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile tartıştığı iddia edilen Karacan, eski kayınvalidesi ve baldızı tarafından karakola şikayet edildi. Baldızının burnunu kırdığı iddia edilen Okan Karacan, adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN