Komiser Mesut tanınmaz halde! Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı "Çökmüş"

Komiser Mesut tanınmaz halde! Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı "Çökmüş"

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Şevket Çoruh, yeni bir diziyle ekranlara gelecek. Dizi için imaj değişime giden Çoruh'un son halini gören inanamadı. Bakın Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri ne hale geldi?

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde oynayan Şevket Çoruh, ani bir kararla diziden ayrılma kararı aldı. Çoruh'un ayrılığı sevenlerini üzerken, yeni bir dizi ile tekrardan sevenleriyle buluşacak. Dizi için değişime gitti söylenen Çoruh'un son halini gören tanıyamadı.

coruh.jpg

KOMİSER MESUT'UN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Şevket Çoruh'un yeni dizisi belli oldu. Ünlü isim bu kez dijital bir platformda Sıcak Kafa dizisinde 'Anton' karakteriyle dönüş yapacak.

coruhh.jpg

GÖRENLER İNANAMADI

Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Çoruh'u görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ünlü ismin takipçileri "Mesut yanında sevimli kalır" şeklinde yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN