Konuşanlar'da Can Yaman itirafı! Bakın sarhoş kadına ne yapmış? "Beni kucağına alıp..."

Konuşanlar'da Can Yaman itirafı! Bakın sarhoş kadına ne yapmış? "Beni kucağına alıp..."

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'da yine şaşırtan anlar yaşandı. Oryantal Arzu'nun Can Yaman'la yaşadığı anıyı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sarhoş olduğu bir gün bakın Can Yaman Oryantal Arzu'ya ne yapmış?

Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı yeni bölümüyle yine herkesi gülme krizi soktu. Hasan Can Kaya'nın sunduğu programa katılan Oryantal Arzu'dan gelen itiraf ağızları açıkta bıraktı. Oyuncu Can Yaman ile ilgili anlattığı bir anıyı anlatan kadın bakın ne yaşamış?

hasan.jpg

KONUŞANLAR'DA CAN YAMAN İTİRAFI

Konuşanlar'a izleyici olarak katılan Arzu isimli kadın Can Yaman'la yaşadığı bir anısını anlattı.

canyaman.jpg

Bir mekanda içip daha sonra sarhoş olduğunu söyleyen kadın, Can Yaman'ın kendisini kucağına aldığını ve kusturmaya çalıştığın söyledi.

arzu.jpg

"CAN YAMAN BENİ KUCAĞINA ALDI..."

Daha sonra kendisini evine bıraktığını belirten Oryantal Arzu, "Bir gün kız arkadaşımla kulübe gittik. Kafam baya güzel oldu. Sonra gözümü bir açtım ki koridorda biri almış beni kucağına... O kişi Can Yaman. Kız arkadaşım bana sonradan anlatıyor. Can Yaman beni bir yandan kusturmaya çalışıyor, Anıl Tetik var o da su atıyor suratıma. Heykel gibi çocuk bir şeyler yapıyor bana." dedi.

Bu anını sonrasında Hasan Can Kaya ise , "'Adama karizma yapmak için gelmişsin Para versen ayarlayamazsın' cevabı ile herkesi güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN