Körelen rendeleri eski haline döndürmenin yolu çok basitmiş! Biraz sürünce jilet gibi yapıyor

Mutfakların eksik olmayan parçaları arasında yer alan rendeler çok sık kullanıldığı için çabuk köreliyor. Lakin bu yöntemle artık bu derdinize bir son verebilirsiniz. Körelen rendeleri eski haline döndürmek meğer çok basitmiş. İşte konuya ilişkin detaylar…

Mutfaklarda çok sık kullanılan rendeler zaman geçtikçe körelmeye başlıyor. Dolayısıyla işlevini kaybediyor ve ne yazık ki mutfakta zulme neden oluyor. Ama artık köreldi diye rendeleri çöpe atmaya ya da eziyet çekmeye gerek kalmadı. Bu yöntem sayesinde kısa sürede rendelerin körelerin kısımlarını eski haline çevirebileceksiniz. Bu yöntemi uyguladıktan sonra bıçaklar jilet gibi olacak.

yeni-proje-21.jpg

KÖRELEN RENDELERİ ANINDA ESKİ HALİNE GETİRİN

Rendeler her mutfakta bulunan ve vazgeçilmez mutfak parçalarından biridir. Yemek yaparken işleri kolaylaştıran rendeler çok sık kullanıldığı takdirde hızla körelebilir. Bıçağı körelen rendeler ise kullanımı zorlaştırır ve vakit kaybına da neden olur. Dolayısıyla ya yeni rende almak mecburiyeti doğuyor ya da rendeleri eski haline çevirmenin yöntemleri aranıyor. Bu kapsamda artık körelen rendelerinizi saniyeler içinde eski haline döndürerek jilet gibi yapabilirsiniz.

ALÜMİNYUM FOLYO İLE RENDELERİ KESKİNLEŞTİRİN

Körelen, keskinliğini kaybeden rendelerinizi bir alüminyum folyo yardımı ile eski haline getirebilirsiniz. Bunun için ilk olarak alüminyum folyoyu top haline getirerek rendenin bıçaklarına sürtün. Daha sonra önceden havlu kağıdına döktüğünüz beyaz sirke ile rendeyi dezenfekte edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN