Koyunların arasında gizli bir keçi var! Yalnızca IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Koyunların arasında gizli bir keçi var! Yalnızca IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki koyunlardan biri farklı görünüyor. Bunu fark etmeniz ne kadar sürer? Sadece IQ'su yüksek olanlar koyunların arasındaki saklı keçiyi 11 saniye içinde bulabilir.

Gözlem becerilerinize meydan okuyan zorlu bir zeka oyunu ile kendinizi test etmek istiyorsanız, doğru yere geldiniz. Bu resim bir koyun koleksiyonunu gösteriyor, ancak sürünün arasında tespit edilmesi zor bir keçi var, asıl zorluk 11 saniye içinde farklı olanı bulmak. Gizli keçiyi bulabilir misin?

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEÇİYİ BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu zeka bulmacası bir IQ testi olarak lanse ediliyor, çünkü sadece kartal gözü olanlar keçiyi hemen görebilecek. Yukarıda tam görüntü var, bir göz atın ve keçiyi bulmanızın ne kadar sürdüğünü bize bildirin.

Keçiyi hemen bulamazsanız, işte size bir ipucu, görüntünün sol tarafında bir yerdedir. Ve işte seçenekleri daraltan başka bir yararlı ipucu: Keçi, koyunların çoğu gibi açık gri bir yüze sahip değildir. Gizli keçiyi bulabilir misin?

GİZLİ KEÇİYİ GÖRDÜN MÜ?

Resimdeki gizli keçiyi 11 saniyede bulmak zor bir durumdur ve yalnızca üstün gözlem becerisine sahip kişiler diğerlerinden farklı olan keçiyi daha hızlı fark edebilir.

Bu aktivite, bilişsel yetenekleri geliştirmek için faydalı olan eleştirel düşünmeyi uyararak beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. Gizli keçiyi tespit ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli keçinin yerini buldun mu? 11 saniye içinde bulanları tebrik ediyoruz. Ancak hala bulamadıysanız cevabı görmek için kaydırabilirsiniz, fakat bunu bir spoiler uyarısı olarak kabul edin. Aramaya devam etmek istiyorsanız resme bakmanıza gerek yoktur.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN