Kral Charles'tan 'Anneler Günü' mesajı

Kral Charles'tan 'Anneler Günü' mesajı

Dün Anneler Günü'nü kutlayan İngiltere'de Kral Charles, annesiyle birlikte olduğu bir bebeklik karesini yayınlayarak, dünyanın dört bir yanındaki tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

İngiltere'de dün, dünyanın geri kalanından farklı olarak Anneler Günü kutlandı. Geçtiğimiz eylül ayında annesi Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral III. Charles da bu özel günde annesi için bir anma mesajı yayınladı.

Kraliyet ailesinin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda Kral Charles'ın bebeklik hali görülürken, diğer fotoğrafta ise eşi Kraliçe Camilla ile annesi Rosalind Shand yer aldı.

Paylaşımda, "Dünyanın her yanında tüm anneler ve bugün annesini özleyenler için, sizi düşünüyor ve özel bir Anneler Günü diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN