Küf ve rutubeti yok eden yöntem! Meğer çözümü bu kadar kolaymış: Tek fısla etkili yöntem

Küf ve rutubeti yok eden yöntem! Meğer çözümü bu kadar kolaymış: Tek fısla etkili yöntem

Evlerde oluşan küf rutubetin çeşitli nedenleri olabiliyor. Ağır kokusuyla birlikte sağlık için de oldukça zararlı olan küf ve rutubetin meğer çözümü bu kadar kolaymış. Küf ve rutubeti yok eden yöntem tek fısla etkili çözüm sunuyor…

Yüzeyde oluşan küf ve rutubet, bakteri oluşumuna neden olurken sağlık açısından da çeşitli tehditler oluşturuyor. Hem sağlığa hem de evin görünümüne karşı zararlı olan bu sorundan kurtulmak ise oldukça basit…

KÜF VE RUTUBET NASIL GİDERİLİR?

Evde uygulayacağınız bu yöntem ile küf ve rutubetten kurtulabilirsiniz. Yöntemi uygulamak için ihtiyacınız olan ılık su, üç yemek kaşığı karbonat ve bir fincan beyaz sirke.

kuf-ve-rutubet-kokusu-nasil-giderilir-1.jpg

Uygun bir kovaya tüm malzemeleri koyarak homojen olana kadar karıştırın. Karışımı boş bir sprey şişesine koyduktan sonra rutubetli alanlara püskürtün ve bezle iyice silin.

Bu işlemi iz bırakmaması için uygun bir bezle yaptığınızda küf ve rutubetten eser kalmadığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN