Kül Masalı'na yeni oyuncu: Ela Yörüklü kadroda

Kül Masalı'na yeni oyuncu: Ela Yörüklü kadroda

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı 'Kül Masalı' dizisine oyuncu Ela Yörüklü katıldı. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde Ezgi komiser rolüne hayat veren Yörüklü, Kül Masalı'nda da Müge isimli bir polis olarak izleyici karşısına çıkacak.

TRT'nin 'Kül Masalı' dizisi bir haftalık aranın ardından 7 Mart Perşembe günü yeniden izleyiciyle buluşacak. Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi, yenilenen senaryosuyla ekrana gelecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni bölümlerini Seda ve Toprak Karaoğlu’nun yazdığı dizinin ekibine Ela Yörüklü dahil oldu. Yörüklü 'Kül Masalı'nda Müge rolüne hayat verecek ve polis rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

d-001.jpg

Ela Yörüklü 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Ezgi komiser rolüyle tanınıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN