Kurtlar Vadisi geri dönüyor: Yayınlanacağı platform belli oldu

Kurtlar Vadisi geri dönüyor: Yayınlanacağı platform belli oldu

Yaklaşık 20 yıl yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, yeni kadrosuyla ekranlara geri dönüyor. Dizide oynadığı, 'Polat Alemdar' karakteriyle bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, söz konusu projenin yeni sezonunun dijital platformda yayınlanacağını hayranlarına duyurdu. Dizinin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacağı konuşuluyor.

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un dijital platformda yayın hayatına başlayacağını açıkladı.

2024'te dijital platformda ekran macerasına atılacak olan dizinin başrolünde yine Necati Şaşmaz 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacak. Oyuncu kadrosu şimdilik açıklanmayan Kurtlar Vadisi Kaos'ta Necati Şaşmaz'ın yanı sıra, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer aldığı iddiası ileri sürüldü.

EXXEN İDDİASI

Tüm bunların yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu'nun devamı niteliğinde olacağı öğrenilen Kurtlar Vadisi Kaos'un, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanmaya başlayacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN