Kuruluş Osman bugün neden yok, yeni bölüm yayınlanmayacak mı? 2 Kasım 2022 Çarşamba ATV yayın akışı Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman bu hafta yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman bugün neden yok, yeni bölüm yayınlanmayacak mı? 2 Kasım 2022 Çarşamba ATV yayın akışı Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman bu hafta yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?

2 Kasım ATV’de Kuruluş Osman neden yayınlanmadı? Kuruluş Osman bugün yayınlanmayacak mı? Her hafta izleyicisiyle buluşan yerli dizi Kuruluş Osman merak içerisinde bekleniyor. Cumhurbaşkanının özel programı bu akşam televizyonda. Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Sorusu büyük bir merak içerisinde pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Pek çok seyirci büyük bir merak içerisinde Kuruluş Osman bugün yayınlanmayacak mı? Sorusunu araştırmaya başladı. Her Çarşamba akşamı ATV'de ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan yerli dizi Kuruluş Osman'ın yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizi merak konusu oldu. İşte detaylar…

KURULUŞ OSMAN BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI?

Bu akşam ATV’de Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel programı var. Saat 20:00'de Kuruluş Osman özel bölümü ekrana gelecek.

kuruluş osman

KURULUŞ OSMAN'IN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Olof sonunda hain planını gerçekleştirir... Osman Bey Konstantinopolis'ten dönerken pusuya düşürülür. Osman Bey, Olof ve Frigg'in kurduğu bu tuzaktan kurtulabilecek mi? Osman Bey, kendisine yapılan baskıyla nasıl baş edecek? Osman Bey, oğulları Alaeddin ve Orhan'ın kaçırılmasının ve Öktem Bey'in karalanmasının büyük bir oyunun parçası olduğunun farkındadır. Osman Bey sorunu çözmek için ne gibi adımlar atmayı düşünüyor? Bütün oklar Ofelya'yı gösteriyor, Osman Bey bu konuda ne yapacak? Öte yandan imparator Andronikos, Olof'a Osman Bey'i ve kızı Ophelia'yı öldürmesini emreder. İmparator Andronikos, Osman Bey ile yaptığı barış antlaşmasını bozan ve onu ölümden kurtaran Osman Bey'e ihanet edecek mi? Osman Bey kendisi için düzenlenen büyük oyunu bozmak için devreye girer. Osman Bey'in hamlesi nedir? Şehzade Kantakuzinos'u Yenişehir'de ağırlayan Osman Bey, kendisine yakın olmak için ne istiyor?

Obadaki kaos ve babası Öktem'in tutuklanması sonrasında çok öfkelenen Alçiçek Hatun, öfkesini Aktemur'dan mı çıkardı? Tüm kanıtlar Aktemur'un vurulmasında Alçiçek Hatun'u gösteriyor... Alçiçek Aktemur'u vurdu mu yoksa Alçiçek babası Öktem Bey'e oyun mu kurdu? Ağır yaralanan Aktemur'u nasıl bir akıbet bekliyor?

Osman Bey'in yokluğunda gerilim sürüyor. Kantakuzenos; Öktem kampında vuruldu ancak yaşananlardan sonra hedefe bir adım daha yaklaştı. Öktem Bey şimdi yeni bir iftiranın kurbanı oluyor. Tutuklanan Öktem Bey suçlamalardan beraat edebilir mi?

Bengi Hatun, Beyt Öktem Bey'in tutuklanmasının ardından obasını toplar. Yerleşik bir evlilikte önemli kararlar alınır. Bu kararlar Osman Bey'in kontrol ettiği topraklarda bir ikilik yaratacak mı? Kayılar bu ihtimali nasıl engelliyor? İkiyüzlülükten en çok yararlanacak olan Bayındır Bey, şimdi Bizans'a giden kayıp vergi altınlarını arıyor. Bayındır Bey bu amacına ulaşabilir mi?

Frigg'in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Kötülüğün merkezi Frigg, Martha rolüne ne kadar devam edebilir? Hat Bala ve Malhun Hatun, Frigg'in gerçek yüzünü görebilecek mi?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN