Makyaj güzelisin deniliyordu! Fahriye Evcen sıfır makyajlı halini paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı "doğal güzellik"

Türk oyuncular arasında en dikkat çeken isimlerden biri olan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında paylaştığı makyajsız fotoğraflarıyla gündeme geldi. Herkes makyaj güzeli olduğunu söylüyordu ama bu görüntüler karşısında takipçileri “doğal güzellik” diyerek yorumlarda bulundu. İşte detaylar…

Yer aldığı projelerle özel hayatıyla, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık hem sosyal medyanın hem de magazin gündemine gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bu kez de makyajsız halleriyle paylaştığı o görüntüler nedeniyle gündeme geldi. Takipçileri kısa sürede içinde ünlü oyuncunun bu gönderisini beğeni yağmuruna tutarken yorum yapmadan durmadı.

yeni-proje-13-003.jpg

MAKYAJSIZ GÜZELLİĞİ KANITLADI

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakteriyle izleyici karşısına çıkan Fahriye Evcen, hamileliği nedeniyle dizinin ilk sezonundan sonra diziden ayrılmıştı. Uzun süre sonra ekranlarda görülen Evcen, oğlu Kerem’i kucağına aldıktan sonra tekrar inzivaya çekildi. Şimdilerde bir reklam filminde eşi Burak Özçivit ile rol alan ünlü oyuncu sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

yeni-proje-12-003.jpg

Ünlü oyuncunun makyajsız hali takipçileri tarafından oldukça merak edilirken sosyal medyadan paylaştığı makyajsız video, Evcen’in doğal güzelliğini gözler önüne serdi. Takipçileri bu paylaşımın ardından hem beğeni hem yorum yağmuruna tutarken “makyajsız da mükemmel görünüyorsun” gibi yorumlar yaptılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN