Masterchef All Star ne zaman başlayacak? Serhat, Barbaros, Sergen, Tahsin Mastercheff Allstar kadrosunda olacak mı?

Masterchef All Star ne zaman başlayacak?  Serhat, Barbaros, Sergen, Tahsin Mastercheff Allstar kadrosunda olacak mı?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından olan Survivor All Star yarışması heyecanı devam ederken birleşme partisine gelen MasterChef yarışmacıları da büyük ilgi çekti. Peki hangi isimler birleşme partisine geldi? Tüm detaylar haberimizde.

Survivor All Star 2022 sezonunda reyting rekorları kırarken birleşme partisi de merakla bekleniyor. Peki Survivor All Star yarışmasına hangi MasterChef Türkiye yarışmacıları geliyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ

Survivor All Star yarışması 2022 sezonunda izlenme rekorları kırarken merakla beklenen anlardan biri de birleşme partisi oldu. Survivor All Star yarışmasının birleşme partisinde Edis konser verirken MasterChef Türkiye yarışmacıları da konuk olarak geldi. 

MasterChef Türkiye Survivor All Star Birleşme Partisi

Survivor All Star yarışmasının birleşme partisine Sergen Özen, Barbaras Yoloğlu, Araz Aknam, Serhat Doğramacı, Eren Kaşıkçı, Mert Yılmaz, Hasan Biltekin, Burcu Önal, Dilara Başaran ve Tahsin Küçük geldi. Birleşme partisine gelen MasterChef Türkiye yarışmasına iz bırakan isimler Survivor All Star yarışmacılarına yemek hazırladı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN