MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu

MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu

Materchef All Star'da finale az bir zaman kala heyecan katlanarak sürüyor. Şef ceketini giyerek son beşe kalan Esra, Sergen, Tahsin, Barbaros ve Hasan dün akşamki kıran kırana mücadele ile kupaya bir adım daha yaklaşmaya çalıştı. Ara sıcak, ana yemek ve tatlı tabakları hazırlayan yarışmacılardan en düşük puanı alan dün gece hayallerine veda etti.

MasterChef All Star'a kupaya sadece bir adım kaldı. Yaptıkları yemeklerle ceket giymeye hak kazanarak son beşe giren Esra, Barbaros, Hasan, Sergen ve Tahsin kupayı almak için dün gece yine kıran kırana mücadele etti.

master3.jpg

Yarışmada artık son beş isim arasından büyük final gecesine kadar her gün bir yarışmacı veda edecek.

Dün akşam yarışmacılar üç etaptan oluşan bir yarışa çıktı. Şefler yarışmacılardan kendi istedikleri bir ara sıcak, bir ana yemek, bir de tatlıyı yorumlayarak hazırlamalarını istedi.

Yarışmacıların hazırladıkları yemeklere şefler tadına bakarak puanlandırdı. 90 puan üzerinden yapılan değerlendirmede en az puanı alan yarışmacı MasterChef hayallerine veda etti.

master.jpg

ARA SICAK PUANLARI

Tahsin: 20.5

Esra: 19

Sergen: 16

Hasan: 15

Barbaros: 17.5

ANA YEMEK PUANLARI

Tahsin: 22,5

Esra: 19,5

Barbaros: 22,5

Sergen: 20,5

Hasan: 22

master2.jpg

TATLI PUANLARI

Tahsin: 16 (Toplamda 59 puan)

Barbaros: 15 (Toplamda 55.5 puan)

Esra: 17 (Toplamda 55.5 puan)

Hasan: 19 (Toplamda 56 puan)

Sergen: 18,5 (Toplamda 55 puan)

master4.jpg

Toplam 55 puanla diğer yarışmacılardan en düşük puanı alan Sergen, yarışmaya veda eden isim oldu. MasterChef All Star'dan beşinci olarak ayrılan Sergen, en azından dördüncü olmak istediğini belirtti. Sergen, ilk oynadığı sezonu dördüncü olarak bitirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN