Masterchef ve Aile dizisini reytinglerde kırdı geçirdi! İlk sırayı gören şaşkına döndü, işte reyting sonuçları

Masterchef ve Aile dizisini reytinglerde kırdı geçirdi! İlk sırayı gören şaşkına döndü, işte reyting sonuçları

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programı dün akşam yayınlanan bölümü ile adeta izlenme rekorları kırdı. Öyle ki en çok izlenen diziler arasında yer alan Aile dizisini bile reytinglerde kırdı geçirdi! İlk sırayı gören şaşkına döndü, işte reyting sonuçları…

TV8’in sevilen yarışma programı Masterchef, hafta içi izleyenleri ekran başına kilitliyor. Her bölümde farklı heyecanlar yaşanırken dün akşamki reyting sonuçlarında yine farkını gösterdi. Hatta Salı akşamlarının en çok izlenen Aile dizisinin bile geride bırakmayı başardı. İşte 31 Ekim 2023 reyting sonuçları…

31 EKİM SALI REYTİNG SONUÇLARI

AB'de ise 1.sırada TV8’de ekrana gelen “Masterchef Türkiye All Star”, 2.sırada Show TV’de yayınlanan “Aile”, 3.sırada “Yabani” yer aldı.

Total'de 1.sırada Fox TV’de izleyiciyle buluşan “Yabani”, 2. sırada Atv’de yayınlanan “Müge Anlı Tatlı Sert”, 3.sırada Atv’de ekrana gelen “Esra Erol’da” yer aldı.

screenshot-3-ok4f-ejc3-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN