MasterChef yarışmacısı hakareti affetmedi! Eda Karabulut soluğu savcılıkta aldı: Yarışmacılar bir şey derken kırk kez düşünecek

MasterChef yarışmacısı hakareti affetmedi! Eda Karabulut soluğu savcılıkta aldı: Yarışmacılar bir şey derken kırk kez düşünecek

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye All Star ekranlara damga vurmaya devam ediyor. MasterChef'in iddialı yarışmacılarından biri olan Eda Karabulut Nayir, sosyal medyada kendisine yapılan bir yorum sonrası soluğu savcılıkta aldı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan ve yıllardır ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye bu sezon All Star olarak izleyicinin karşısına çıktı. Ekranlarda reyting rekorları kıran yarışmada iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet etti.

SAVCILIĞIN YOLUNU TUTTU

MasterChef Türkiye All Star yarışmacılarından iddialı isim Eda Karabulut Nayir, sosyal medyada yapılan yorumlar sonrası çılgına döndü. Sosyal medyada hatırı sayılır takipçi sayısına sahip olan Nayir, kendisine edilen hakaretler için savcılığın yolunu tuttu.

master.jpg

Sabah'ta yer alan habere göre; MasterChef yarışmacısının takipçisi Oğuz E., sosyal medya hesabından "Çok iğrenç bir yaratıksın sen g*tten bacak senin lafınla su bile içilmez iğrenç pislik" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Yaklaşık 400 bin takipçisi bulunan iddialı yarışmacı, kişilik haklarının ihlal edildiğini ileri sürerek yorumun sahibi Oğuz E. hakkında suç duyurusunda bulundu.

nayir.jpg

"ŞAHSIMI HEDEF ALDI, CEZALANDIRILSIN"

Popüler yarışmacı Eda Karabulut Nayir, kişilik haklarının zedelendiğini vurgulayarak Oğuz E.'nin "hakaret" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, Eda Karabulut Nayir'in bu tutumu diğer yarışmacıları da korkuttu. Yarışma esnasında zaman zaman gerginlikler yaşanıp, yarışmacılar birbirilerine karşı kırıcı sözler sarf edebiliyor. Eda'nın bu hamlesi sonrası yarışmacılar ona karşı bir söz söylerken iki kez düşünecek...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN