MasterChef yeni sezonda büyük ayrılık! O jüri üyesi artık olmayacak... Şef Mehmet Yalçınkaya takımdan ayrılıyor! Yerine gelecek o sürpriz isim bile belli oldu!

MasterChef yeni sezonda büyük ayrılık! O jüri üyesi artık olmayacak... Şef Mehmet Yalçınkaya takımdan ayrılıyor! Yerine gelecek o sürpriz isim bile belli oldu!

MasterChef'te jüri mi değişiyor? İşte detaylar...

MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun ayrılacağı ve bu iki üyenin yerine Refika Birgül'ün geleceği iddia edilmiştir. 

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN AYRILAN VE GELEN JÜRİ ÜYELERİ 

Kanalların sevilen eğlence programlarından MasterChef Türkiye jüri üyelerinden ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kendi işlerine odaklanmak için programdan ayrılacağı ve yerine Şef Ömür Akor'un geleceği iddia edilmişti. Fakat, yeni gelen son haberler şaşkınlık yaratırken, diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun da Avustralya'ya gitmek için programdan ayrılacağı iddia edildi. 

Somer Şef

Şaşkınlık yaratan bu iddiaların ardından, Somer Şef'in yerine düşünülen isim Refika Birgül olduğu iddia edildi. Türkiye'de MasterChef programının en çok sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun programdan ayrılık haberi ülkede büyük şaşkınlık yarattı. Ancak, programın devam etmesi ve Somer Şef'in yerine düşünülen yeni ismin Refika Birgül olmasıyla, seyirciler tekrar heyecana kavuştu. Refika Birgül'ün programa katılacağı henüz doğrulanmadı. Fakat, seyircilerin merakla beklediği yeni sezonda, Şef Ömür Akor ve Refika Birgül'ün jüriliğini yapacağı iddia ediliyor. MasterChef Türkiye'nin Kasım ayından itibaren ekrana gelmeye başlayacağının haberi ise yakında gelecek.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Masterchef Somer Sivrioğlu, Türkiye'de yapılan yemek programlarından birinde yer alan ünlü bir yemek sanatçısıdır. Kendisi, yemek yapmayı seven bir insan olarak başladığı yolculuğunda, birçok farklı yemek tarifi ve konsepti keşfetti ve deneyimledi. Zamanla, yemek sanatının önemli bir parçası haline geldi ve birçok yemek programında yer aldı. Masterchef'de yer almasıyla, yemek yapma becerileri ve yaratıcılığı dünya çapında tanındı ve kendisi Türkiye'de yemek dünyasının tanınmış isimlerinden biri haline geldi. Şimdi, yemek tarifleri paylaşır ve birçok farklı yerde yemek dersleri verir.

Refika Birgül

REFİKA'NIN MUTFAĞI NEDİR? REFİKA BİRGÜL KİMDİR?

Refika'nın Mutfağı, Türk mutfak sanatının önde gelen isimlerinden Refika Birgül tarafından işletilen bir restoran ve mutfak okulu olarak kabul edilir. Refika, Türk mutfak kültürüne olan aşkını ve ustalığını bu mekanla paylaşmak için 2011 yılında Refika'nın Mutfağı'nı açmıştır. Refika'nın Mutfağı, müşterilerine klasik Türk yemeklerinin yanı sıra modern ve yaratıcı lezzetler sunar. Aynı zamanda, Refika Birgül tarafından verilen eğitimlerle de mutfak becerilerini geliştirmek isteyenlere kapılarını açar. Refika'nın Mutfağı, Türk mutfak kültürünün ve Refika Birgül'ün güçlü marka olmasıyla tanınan bir mekan olarak görülür.



Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN