MasterChef'te gergin anlar: Oyunu kaybeden yarışmacının savunması Mehmet Şef'i çıldırttı! Bakın ne söylemiş?

MasterChef'te gergin anlar: Oyunu kaybeden yarışmacının savunması Mehmet Şef'i çıldırttı! Bakın ne söylemiş?

MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. İzleyicilerin merakla izlediği yeni bölümde Mehmet Şef'in yarışmacılara söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Takım oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık için kıyasıya mücadele verdi. Oyun öncesi şeflerle konuşan kırmızı takım yarışmacıları herkesi çileden çıkarttı. Mehmet Şef sinir küpüne döndü. Açtı ağzını yumdu gözünü. Bakın MasterChef'in yeni bölümünde neler yaşanmış ve Mehmet Şef neye sinirlenmiş...

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü dün izleyicilerle buluştu. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan yeni bölümde Mehmet Şef, yarışmacılarının sözleriyle çılgına döndü. Kırmızı takım yarışmacılarına söz veren Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna duydukları karşısında şok oldu. Mehmet Şef sinir küpüne döndü! Bakın Mehmet Şef neye sinirlenmiş?

"REÇETE VERİLİRKEN BİR SIKINTI OLMUŞ OLABİLİR"

Dokunulmazlık öncesi kırmızı takım yarışmacılarıyla sohbet eden Danilo Zanna, Fatma Nur'a "Sen sadece katmer mi yaptın?" sorusunu yöneltti. Danilo Zanna'nın sorusu üzerine yaptıklarını anlatan Fatma Nur şunlar söyledi:

"Hayır şefim sadece katmer yapmadım. İlk önce Kıvanç'a yardım etmek istedim. Böreğin içerisini ben yaptım. Sonra ona verdim. Süt reçelini çok bilmiyordum. Baktım bilenler var, onlara vermek istedim. Katmer ortada kalmıştı. Ben de 'Alayım, yapayım' dedi. Daha önce yapmadım ama hamurunun nasıl açıldığını biliyordum. Barış'ı suçlayamam. Ben kendim istedim aldım. O arada da geldi Yağız da yardım etti. Fırın dolu olduğu için Kıvanç pişirdi sağ olsun. Ekipçe çalıştık. Açıkçası ben takımda bir sıkıntı görmüyorum ama belki reçete verilirken bir sıkıntı olmuş olabilir"

k43434-10.jpg

MEHMET ŞEF SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ

Fatma Nur'un sözleriyle sinir küpüne dönen Mehmet Yalçınkaya yarışmacının sözlerini yarıda keserek, "Delireceğim, vallahi delireceğim! Artık anlatamıyoruz derdimizi. Kendi kendime konuşmaya başladım yani. Ne sorunu yok? Çiğ yemekler var, çıkmayan yemekler var. Yarışmacılar mutlu ve başarılı olduklarını söylüyor." dedi.

k4343-29.jpg

YARIŞMACILARI SERT BİR ŞEKİLDE UYARDI

Mehmet Şef'in tepkisinin ardından söz isteyen Fatma Nur, "Şefim sadece imece usulü çalıştığımızdan bahsediyorum. Herkes birbirine yardım etti. 'O konuda iyiydik' demek istiyorum. Yoksa dediğiniz gibi; yetmeyen 6, 7-8 tabak var sanırım. O yüzden ben de üzgünüm açıkçası ama yapabileceğimiz bir şey yok." dedi. Mehmet Şef bunun üzerine "Arkadaşlar kendi içinizdeki hataları konuşmadığınız sürece bu devam edecek" diyerek yarışmacıları uyardı.

k434343-20.jpg

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım oldu. Yapılan oylamada ise haftanın ilk adayları Vural ve Atike seçildi. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Yağız, Fatma Nur'u eleme adayı yaptı. Takım arasında yapılan oylama sonucu diğer aday da Barış oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN