Megastar Tarkan'ın çocukluk hali olay yarattı! Görenlerin ağzı açık kaldı "Sibel Can mı doğurdu?"

Megastar Tarkan'ın çocukluk hali olay yarattı! Görenlerin ağzı açık kaldı "Sibel Can mı doğurdu?"

50 yaşına giren Megastar Tarkan, küçüklüğüne dair bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcının doğum gününü çok sayıda ünlü kutlarken, çocukluğuna dair fotoğrafı görenler yorum yağmuruna tuttu. Bakın Tarkan'ın çocukluk hali kime benzetildi?

İzmir'de verdiği dev konserle günlerce gündemden düşmeyen Tarkan, 50. yaşına bastı. Evli bir çocuk babası olan Tarkan, 50. yaş günün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kutladı. Çocukluğuna dair bir kare paylaşan Tarkan herkesi şaşırttı? Çocukluğunu gören Sibel Can'a benzetti.

maxresdefault-3.jpg

TARKAN 50 YAŞINA GİRDİ! ÇOCUKLUK RESMİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

2016 yılında Pınar Dilek ile evlenen Tarkan, 50 yaşına girdiği sosyal medya hesabından yayınladı.

3479225-810x458.jpg

Türkiye'nin en popüler isimleri arasında ilk sırada yer alan Tarkan'ın doğum günün çok sayıda kişi mesajla kutlarken, çocukluğuna dair bir fotoğrafta herkesi gülümsetti.

tarkan.jpg

ÇOCUKLUĞUNU GÖREN İNANAMADI

Tarkan'nın çocukluğunu görenler, "Sibel Can'ın ikizi" Çocukken ne kadar tatlıymış" Annesine benzemiyor babası galiba" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN