Mehmet Ali Erbil'den dikkat çeken açıklama: Hep çok eşliydim

Mehmet Ali Erbil'den dikkat çeken açıklama: Hep çok eşliydim

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı televizyon programında hayatına dair açıklamalarda bulundu. Evliliklerinde çok hata yaptığını belirten Erbil, her zaman çok eşli olduğunu söyledi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Haber Global'de Buket Aydın'ın sunduğu Yüz Yüze programına konuk oldu. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Erbil, evliliklerinde çok hata yaptığını söyledi. Erbil, "Hep çok eşliydim." diye konuştu.

Erbil'in açıklamaları şu şekilde:

"İlk eşime çok aşık oldum, 20'li yaşlardaydım ve iç güveysi gittim. Nişanlıydık, rahmetli babası hakimdi, ağabeyiyle aynı odada yatıyorduk. Çok aşıktım, o da benimle bir oyuncak gibi oynardı. Hep çok eşliydim. Evliliklerimde hatalar yaptım. Keşke yapmasaydım dediğim oldu.

ÖĞLEDEN SONRA GİDER ALDATIRDIM

Bir eşime çok aşıktım. Gece rüyamda ayrıldığımızı görürdüm, ağlayarak uyanırdım, sarılırdım. Öğleden sonra gider aldatırdım.

Ben küçükken çok travmalar yaşadım anne-baba arasında. Anne-baba sevgisi görmedim gibi bir şey. Anne ve üvey baba olduğu için zor bir çocukluk geçirdim. Bu yedekleme duygusu bence. Devamlı sevgide, ilişkide yedekte birini bulundurmaya çalışıyorum. Bunu hiçbir doktora da söylemedim kendi kendime çözdüm bunu. Hepsi de çok seviyordu beni, çok aşıktılar... Aşık olunmayacak adam mıyım..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN