Mehmet Dinçerler Kuveytli aşkına kesenin ağzını açtı! Hadise'ye ise borç bırakmıştı

Mehmet Dinçerler Kuveytli aşkına kesenin ağzını açtı! Hadise'ye ise borç bırakmıştı

Hadise ile yaşadıkları anlaşmazlıktan dolayı boşanan Mehmet Dinçerler, eski eşini çabuk unuttu. Boşandıktan 1 ay sonra Kuveytli model Rawan Bin Hussain ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Dinçerler, otelde yakalandı. İşte o görüntüler.

5 ay süren evliliklerine 30 Eylül tarihinde son veren Hadise-Mehmet Dinçerler, herkesi şaşırtmıştı. Hadise boşanma sonrası kısa sürede kendini toparlarken, Dinçerler ise hayatına biri aldı. Kuveytli model Rawan Bin Hussain ile aşk yaşamaya başlayan Dinçerler, sevgilisi için kesenin ağzını açtı. Duyanlar "Hadise üzülecek" yorumları yaptı.

h.jpg

MEHMET DİNÇERLER YENİ SEVGİLİYE KESEYİ AÇTI

Hadise'nin özgürlüğünü kısıtladığı gerekçesiyle açtığı boşanma davası sonrası eşi Mehmet Dinçerler'den boşanmıştı.

12591-2.jpg

Boşanmadan sonra düğün takıları ve Dinçerler'in Hadise'ye taktığı milyonluk yüzük günlerce konuşulmuş, Hadise eski eşine aldığı yüzüğü geri vermişti. Diğer bir iddia ise Hadise'nin eşinin borçlarından dolayı boşandığı da söylenenler arasındaydı.

ask.jpg

HADİSE'Yİ 1 AYDA UNUTTU

1 ay önce boşanan çift birbirlerini kısa sürede unuttu. Mehmet Dinçerler, gönlünü Kuveytli model Rawan Bin Hussain'e kaptırdığı ortaya çıktı. Geçen günlerde yakın arkadaşlarının düğününde samimi görüntülenen ikili bu defa otel olayıyla gündeme geldi.

mehmet.jpg

KUVETLİ SEVGİLİYE LÜKS HEDİYELER

Mehmet Dinçerler, sevgilisi için Maçka'daki lüks bir otelde 'kimliğini saklı tutarak' 10 bin TL'lik bir oda tuttu.

116134208-2699308486955996-7331880890696959237-n-2.jpg

Bununla da kalmayan Dinçerler, Kuveytli güzel için odaya çiçekler ve değeri yaklaşık 100 bin TL'lik bir çanta göndererek jest yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN