Mehmet Dinçerler Kuveytli aşkına servet döktü! Hadise'den yüzüğü geri istemişti

Mehmet Dinçerler Kuveytli aşkına servet döktü! Hadise'den yüzüğü geri istemişti

4 aylık eski eşini kısa sürede unutan Mehmet Dinçerler, hayatında Kuveytli Model Rawan Bin Hussain'i aldı. Geçenlerde otel çıkışı yakalanan Dinçerler'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın Mehmet Dinçerler nasıl yakalandı?

30 Eylül tarihinde Hadise ile olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Dinçerler'in ayrılık acısı bitti. Kuveytli hadise.jpg

Model Rawan Bin Hussain ile aşk yaşamaya başlayan Dinçerler'in sevgilisi için kesenin ağzını açtığı da konuşulanlar arasında. Hadise'nin cesur pozlarından dolayı bunu yaptığı söylenen Dinçerler'in yeni fotoğrafları da ortaya çıktı. Ayrıca Dinçerler'in yeni sevgilisine aldığı hediyelerin görüntüleri de yayınlandı.

mehmetdincerler.jpg

YENİ FOTOĞRALARI ORTAYA ÇIKTI

Hadise'den boşandıktan sonra bekarlığa hızlı bir giriş yapan Mehmet Dinçerler, Kuveytli model ve şarkıcı Rawan Bin Hussain ile yeni fotoğrafları çıktı.

ask.jpg

KUVEYTLİ SEVGİLİYE KESENİN AĞZINI AÇMIŞ

İstanbul Nişantaşı’ndaki en lüks otellerden birinde Rawan için oda tutan iş insanı oda için 70 bin TL öderken, hediye ettiği çanta için ise 49 bin TL ödemiş.

116134208-2699308486955996-7331880890696959237-n-2-1.jpg

Hadise'nin eski pozları üzerine Dinçerler'in yeni aşkını gizlememesini değerlendirenler "Hadise'ye cevap hızlı geldi" şeklinde yorumlar yaptı.

rawan.jpg

rawanhadise.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN