Mehmet Dinçerler'den 'Utanç' itirafı! Boşanma sessizliğini fena bozdu

Mehmet Dinçerler'den 'Utanç' itirafı! Boşanma sessizliğini fena bozdu

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler, aylar sonra sessizliğini katıldığı bir program bozdu. Boşandıktan sonra hakkında çıkan sahte yüzük, robot süpürge ve eski tweetleri hakkında konuşan Dinçerler, "Utanç duyuyorum" itirafında bulundu.

Ünlü şarkıcı Hadise ile sadece 5 ay evli kalan ve karşılıklı boşanma davası açan Mehmet Dinçerler, boşanma sonrası hedef haline gelmişti. Hakkında çıkan çok sayıda habere kayıtsız kalan Dinçerler, aylar sonra hepsine açıklık getirdi. Mehmet Dinçerler, bakın Hadise ile evliliği hakkında neler söyledi?

mehmet.jpg

MEHMET DİNÇERLER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Hadise ile olaylı bir şekilde ayrılan Mehmet Dinçerler hakkında sahte yüzük ve evdeki robot süpürgeyi aldığına ilişkin ilginç iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü iş adamı bu iddialara katıldığı bir programda sesimi yanıtlar verdi.

hadsi.jpg

"UTANÇ DUYDUM"

Çıkan haberleri yalanlayan Dinçerleri hiçbir zaman küçük şeylere takılmadığını ifade etti. Çıkan haberlere ise güldüğünü söyledi.

dincerler.jpg

Dinçerler, Twitter'daki eski paylaşımları içinse "Utanç duydum" itirafında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN