Mehmet Yalçınkaya sosyal medyayı salladı! Herkesin izlediği o programda yarışmacı olmuş! Nereden nereye be şefim!

Mehmet Yalçınkaya sosyal medyayı salladı! Herkesin izlediği o programda yarışmacı olmuş! Nereden nereye be şefim!

TV8 ekranlarını sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2023 sezonuna hız kesmeden devam ediyor. MasterChef yarışmasının sevilen şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden katıldığı yarışmadaki görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Meğer herkesin izlediği popüler yarışmaya Mehmet Şef'te katılmış. İşte Mehmet Yalçınkaya'nın o görüntüleri…

MasterChef All Star heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her gün yeni bir konu ile gündeme gelen yarışma Bu kez de şefleriyle gündemde yer alıyor. Somer Sivrioğlu Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı jüri üyelerinden Yalçınkaya'nın eskiden herkesin severek izlediği o yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. İşte Mehmet Yalçınkaya'nın o görüntüleri…

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Her bölümü ile adından sıkça söz ettiren MasterChef All Star yarışması bu kez de Mehmet Yalçınkaya ile gündemdeki sıcaklığını koruyor. Bir döneme damga vuran Yemekteyiz programının konuklarından biri de Mehmet Yalçınkaya çıktı.

mehmet-sef-yemekteyiz.jpg

Sert tavırları ve sivri dili ile dikkat çeken ünlü şef belirli bir hayran kitlesine sahiptir. Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programının 2011 yılında çekilen 'Şefler' bölümüne katılan Mehmet Yalçınkaya görüntüsü ile oldukça dikkat çekiyor.

“ŞEFLER YARIŞIYOR”A KATILMIŞ

Yemekteyiz programının 'Şefler yarışıyor' formatında boy gösteren Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar içerisindeki Değişimi de oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Mehmet şef hayranlarından 'Şefim o zaman da çok sempatikmişsiniz', 'Ne kadar değişmiş', 'Görünce çok şaşırdım' gibi yorumlar aldı.

mehmet-sef-degisim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN