Melek Mosso ibretlik hayatını anlattı! 7 yaşında yaşadığı o olay: Şimdiye kadar kimse bilmiyordu!

Melek Mosso ibretlik hayatını anlattı! 7 yaşında yaşadığı o olay: Şimdiye kadar kimse bilmiyordu!

Melek Mosso, Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu yaptığı "Bambaşka Sohbetler" programına katılarak çocukluk yıllarındaki bakıcısı tarafından yaşadıklarını anlattı. Ünlü şarkıcının anlattıkları, izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar...

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu ve çocukluk yıllarında bakıcısı tarafından gördüğü eziyetleri anlattı. Bakıcının kızı tarafından kardeşinin gözüne yanan bir çubuk sokulduğunu ve kendilerinin dövüldüğünü, kilitli bir odada bırakılarak gezmeye gittiklerini söyleyen Mosso, bu anıların kendisinde hala derin izler bıraktığını dile getirdi.

MELEK MOSSO O ZORLU GÜNLERİ PAYLAŞTI

melek mosso

Melek Mosso, ünlü televizyon programı 'Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu ve çocukluk yıllarında yaşadığı zorlu bir dönemi anlattı. Bakıcısı tarafından sürekli dövüldüğünü ve aç bırakıldığını belirten Mosso, "Kardeşimi ben büyüttüm. Annemle babam çalışıyordu. Hiçbir zaman çocuk olmadım ben. Keşke o kadar çabuk büyümeseydim. Ben yedi yaşında büyüdüm" ifadelerini kullandı.

Beş yaşındayken Denizli'ye taşındıklarını ve bakıcı bakıcı gezmeye başladıklarını anlatan Mosso, bakıcının kızının kardeşinin gözüne yanan bir çubuk soktuğunu söyledi. Bakıcının zaten kendilerini dövdüğünü ve odalarına kilitlediğini belirten ünlü şarkıcı, "Ne bir su var, ne tuvalet var ve seni bırakıp gezmeye gidiyor. İnsanca bir davranış değil, korkunç. Hatırladığım en kötü anım bu" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine annesine yardım çağrısında bulunduğunu ancak annesinin de çaresiz kaldığını belirten Mosso, "Anneme 'Ben Süleyman'a bakarım, bizi çok dövüyor, aç bırakıyor' dedim. Annem çok ağladı, çok üzüldü. Ne yapacağını bilemedi, imkansızlıklar var. Annemin iki çocuğu var, işe gitmek zorunda. Annem de 'Tamam' dedi, beni en çok büyüten şeylerden biri işte. Kadın çözümsüzlüğün içinde, akrabalara koşuyor, akrabalar bize bakmıyor, komşu 'Ben bakamam' diyor. Ben evde kardeşime bakmaya başladım" şeklinde konuştu.

Hayranlarından destek mesajları alan Melek Mosso, zorlu geçmişine rağmen müziği ile umut vermeye devam ediyor.

MELEK MOSSO KİMDİR?

Melek Mosso, Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Gerçek adı Melek Çetinkaya olan sanatçı, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk olarak 2014 yılında çıkardığı "Yorma Kendini" isimli şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Mosso, daha sonra "İzmir'in Kavakları" ve "Aşk Kitabı" gibi şarkılarıyla da tanındı. Kendine özgü tarzı, güçlü vokali ve dokunaklı sözleriyle dinleyicilerin beğenisini kazanan Melek Mosso, Türk pop müziğinde kendine özgü bir yer edinmiştir.


Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN