Melih Gökçek'le Teoman arasına 'jelibon' girdi! Prezervatifler havada uçuştu

Melih Gökçek'le Teoman arasına 'jelibon' girdi! Prezervatifler havada uçuştu

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rockçı Teoman'ı hedef aldı. Gökçek, ağır sözlerle ünlü sanatçıya demediğini bırakmadı. Görenler ise gözlerine inanamadı

Lozan'ın gizli maddesine ilişkin rock müziğinin efsane ismi Teoman, Melih Gökçek'i tiye alan bir paylaşım yaptı. Gökçek'e 'Jelibon' göndermesi yapan Teoman'a eski belediye başkanından zehir zemberek bir yanıt geldi. Gökçek, paylaşımında Teoman için , Rondomcu benzetmesi yaptı.

teoman.jpg

MELİH GÖKÇEK'TEN TEOMAN'A PREZERVATİFLİ YANIT

Lozan Antlaşması'nın bitişine ilişkin çok sayıda paylaşım gelirken, bunlara sanatçı Teoman da katıldı. Yılbaşı için Bodrum'da konser veren Teoman, ilginç bir benzetme yaptı.

teo.jpg

Ünlü sanatçı, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i tiye alarak, "Lozan Antlaşması'nın 100. yılını doldurduk. Artık serbestiz, jelibonları çıkartabiliriz" ifadelerini kullandı.

melih.jpg

"KAFAN İYİ MİYDİ? DİNGİRİK"

Teoman'ın bu açıklamasına kayıtsız kalmayan Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ağır sözlere ünlü sanatçıya yanıt verdi. Gökçek, Teoman için ,"Bağımlılık tedavisi gören Teoman dudağına ruj sürüp Kondom şişirip seyirciye atan adam" paylaşımı yaptı.

dingirik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN