Melisa Döngel bile kendi estetiksiz halini tanıyamadı! O halini gören doktorunu tebrik edecek: "Ben benlikten çıkmışım aslında"

Melisa Döngel bile kendi estetiksiz halini tanıyamadı! O halini gören doktorunu tebrik edecek: "Ben benlikten çıkmışım aslında"

Son dönemde oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ve açıklamalarıyla da gündem olan Melisa Döngel, bu kez de estetiksiz hali ile olay yarattı. Eski halini kendi bile tanıyamadı. İşte detaylar...

Son zamanların yıldızı parlayan ismi Melisa Döngel adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Arkadaşımın sevgilisiyle olabilirim" açıklama ile eleştiri oklarının hedefi olan Melisa Döngel, bu kez de değişimi ile olay oldu.

1-003.jpg

ŞAŞIRTAN İTİRAF

Paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallayan Döngel'in estetiksiz halleri ortaya çıktı. Bir çok işlem yaptıran Döngel, estetiklerini bir bir sıraladı. Ünlü oyuncu "Ben benlikten çıkmışım aslında!" itirafında bulundu.

2-003.jpg

Melisa Döngel'in estik işlemlerden önceki halini gören takipçileri şoke oldu. Genç yaşına rağmen bir çok işlem yaptıran Döngel'in eski haline görenler 'Tanıyamadım', ''Bambaşka biri olmuş' gibi yorumlarında bulundu.

3-002.jpg

4-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN