Melissa Vargas sosyal medyadan paylaştı yorumlar üst üste yağdı: Azer Bülbul'ün o şarkısıyla herkesi şaşırttı

Melissa Vargas sosyal medyadan paylaştı yorumlar üst üste yağdı: Azer Bülbul'ün o şarkısıyla herkesi şaşırttı

Başarılı voleybolcu Melissa Vargas, adından söz ettiremeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderi ile binlerce insanın dikkatini çekti. Azer Bülbül’ün o şarkısıyla paylaşım yapan Vargas’ın fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Filenin Sultanları’nda gösterdiği başarı ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Melissa Vargas, sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle de yaptığı son paylaşım takım arkadaşlarından Zehra Güneş, Hande Baladın’ın da dikkatini çekti. Öte yandan Zehra Güneş’in tepkisi ise görenleri şaşırttı.

yeni-proje-7-002.jpg

FENERBAHÇE İLE YENİDEN ANLAŞTI

Mynet’te yer alan habere göre başarılı voleybolcu Melissa Vargas, Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler sonrasında yeniden anlaşma sağladı. Anlaşmadan sonra soluğu İstanbul’da alan Vargas, gelir gelmez yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

yeni-proje-8-002.jpg

“İMKANSIZIZ AMA BURADAYIZ”

Pozlarını Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen! şarkısının sözleriyle paylaşan Vargas, bu paylaşımın altına "İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka bir güne bırakıyoruz" açıklamasını yazdı.

capture-20240212142102478.jpg

Zehra Güneş ise bu paylaşımı görür görmez Oğlum bu ne?" yorumunu yaptı ve dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan Vargas’ın takım arkadaşları arasında yer alan Hande Baladın ise "Hahhahahahah" yazdı.

capture-20240212142108981.jpg

Melissa Vargas fanları ise "Ebrar mı öğretiyor bu şarkıları?" yorumlarıyla dikkat çekti.

capture-20240212142054179.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN