Mercimek yemeğiniz artık kararmayacak! Sadece bir miktar atın mucizeyi görün...

Mercimek yemeğiniz artık kararmayacak! Sadece bir miktar atın mucizeyi görün...

Yeşil mercimeklerin kararmadan pişirmenin yöntemi ortaya çıktı. Bu formül sayesinde yeşil mercimek yemeğiniz sağlıklı olarak pişecek. İşte takip etmeniz gereken o adımlar...

Yeşil mercimek içerisinde yer alan sağlıklı bileşenler sayesinde insan sağlığı açısından son derece yararı olan gıdalardan biridir.

Yeşil mercimeği düzenli şekilde tüketmek sağlıklı bir yaşam için oldukça önemli bir husus olurken, yeşil mercimeği kararmadan pişirmenin yöntemi ortaya çıktı.

Bu yöntem ile pişirdiğinizde yeşil mercimeğiniz kesinlikle kararmayacak...

33.jpg

YEŞİL MERCİMEK KARARMASINI ÖNLEMEK İÇİN BUNU DENEYİN

Yeşil mercimek insan sağlığı için oldukça faydalı gıdalardan biri olurken, yeşil mercimeği kararmadan pişirebilmek için yeşil mercimeği pişirmeden önce güzelce kaynatmanız gerekiyor.

Kaynayan suyun içine bir miktar karbonat eklemeniz, yeşil mercimeğin tüm kara suyunun yok olmasını sağlıyor. Ayrıca bununla birlikte gaz probleminin de önüne geçmesine yardımcı oluyor.

Yeşil mercimeği pişirmeden önce suyun içine bir miktar karbonat ekleyerek kararma sorununun önüne geçebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN