Mert Yazıcıoğlu'ndan Pınar Deniz'e olay gönderme

Mert Yazıcıoğlu'ndan Pınar Deniz'e olay gönderme

Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in, alay konusu olan "'Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım' dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı" açıklamasının ardından oyuncu Mert Yazıcıoğlu, katıldığı bir programda "Oyunculuğu kendimizi kurtarmak için yapıyoruz" dedi.

Yeni sezonda Darmaduman dizisiyle ekran karşısına çıkan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Gain'de yayınlanan Dayı Şov programına konuk oldu. Söz, Altın Kelebek Ödülleri’ne gelince, gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım’ dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı” sözlerinden yola çıkarak, oyunculuğu dünyayı kurtarmak için mi yaptığı sorusu soruldu. Mert Yazıcıoğlu, soruya “Kendimizi kurtarmak için yapıyoruz” diye yanıt verdi.

Aşk 101’in ardından Darmaduman’da da bir öğrenciyi canlandıran Mert Yazıcıoğlu, programda, artık 30 yaşında olduğunu söyleyerek, “Son gençlik işim, jübilemi yapıyorum” ifadelerini kullandı.

PINAR DENİZ'İN ALTIN KELEBEK KONUŞMASI

Yargı dizisindeki oyunculuğuyla Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz, konuşmasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

Deniz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi... Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; 'Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım' dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı."

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN