Yargı'nın Ceylin'i alay konusu oldu: Dünyayı kurtarmam lazım

Yargı'nın Ceylin'i alay konusu oldu: Dünyayı kurtarmam lazım

Pantene Altın Kelebek ödül törenine damga vuran Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, konuşmasıyla sosyal medyanın diline düştü. Yaptığı açıklama alay konusu oldu. Bakın Pınar Deniz ödülünü alırken ne anlattı?

Yargı dizisi Pantene Altın Kelebek ödüllerin, toplarken 'En iyi kadın oyuncu' ödülü ise Pınar Deniz'e verildi. Deniz, ödülünü almak için sahneye çıkıp konuşma yaptı. Konuşma sırasında neden oyuncu olduğunu açıklayan Deniz, sosyal medyanın diline düştü.

3518155-810x458.jpg

KONŞMASI ALAY KONUSU OLDU

Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında ilk sırada yer alan Yargı, Pantene Altın Kelebek ödül törenine damga vurdu. Çok sayıda ödül verilen dizide oyuncular da ödüllendirildi. Dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz de En İyi Kadın Ödülüne layık görüldü.

pinardenizodul.jpg

Ödülünü almak için sahneye çıkan ünlü oyuncu kısa bir açıklama yaptı. Neden oyuncu olduğunu yaşadığı bir hikaye ile anlatan Pınar Deniz, "Dünyayı kurtarmak lazım" deyince sosyal medyada alay konusu oldu.

pinardeniz.jpg

"DÜNYAYI KURTARMAM LAZIM"

Pınar Deniz, yaşadığı ilginç olayı şu sözlerle anlattı:

"İzlediğim bir filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı, arkadaşıma 'Benim bu dünyayı kurtarmam lazım' dedim, bu duygu beni oyuncu yaptı"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN