Merve Boluğur için 'Gereksiz insan' demişti... Mert Aydın sessizliğini bozdu: Açtı ağzını yumdu gözünü, Merve sakın duymasın!

Merve Boluğur için 'Gereksiz insan' demişti... Mert Aydın sessizliğini bozdu: Açtı ağzını yumdu gözünü, Merve sakın duymasın!

Görkemli bir düğünle dünyaevine giren Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın mutlulukları kısa sürmüştü. 53 gün evli kalan ünlü çift, evliliklerini tek celsede bitirmişti. Ayrılığın ardından Merve Boluğur'un açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken eski eşi Mert Aydın'ın bir davette eski eşiyle ilgili 'Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok' dediği öne sürüldü. Ortaya atılan iddialar sonrası Aydın sessizliğini bozdu. Merve Boluğur sinirden çıldıracak! Bakın Mert Aydın iddialar için neler söylemiş?

Evlilikleriyle magazin dünyasına bomba gibi düşen Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirmişti. Ayrılığın ardından ikili arasında gerilim tırmanırken ortaya atılan son iddialar herkesin ağzını açık bıraktı. Mert Aydın'ın eski eşi Merve Boluğur için 'Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok' dediği öne sürülmüş ve herkes bu iddiayı konuşmaya başlamıştı. Çıkan iddialar sonrası kendini tutamayan Aydın, sonunda sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamayla herkesi ters köşe yaptı. Merve sakın bunları duymasın! İşte detaylar...

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Uzun süredir birlikte olduğu DJ Mert Ayın ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Merve Boluğur, 2 Ekim'de görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Sık sık sosyal medyadan paylaşım yapan ikili flaş bir kararla boşanma kararı almıştı. Alınan karar sonrası bir davet çıkışında görüntülenen Mert Aydın, eski eşi ile ilgili çapıcı sözlerde bulunmuştu.

kngffgfg.jpg

"GEREKSİZ BİR İNSAN HİÇ KONUŞMAYA GEREK YOK"

Katıldığı davet çıkışında muhabirlerin sorularını cevaplayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" diyerek eski eşine gönderme yaptığı ileri sürüldü.

kmgfgfgf-100-001.jpg

MERT AYDIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU! MERVE DUYMASIN

Sosyal medyada gündem olan bu iddialar sonrası sessizliğini bozan Mert Aydın açtı ağzını yumdu gözünü. İddiaları kabul etmeyen Aydın şu ifadeleri kullandı:

"Bugün hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklamam: Açılışında çaldığım mekanda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından, yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhatabının bir kadının olduğunu unutmayarak, bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum. Mert Aydın"

b567.jpg

MERT AYDIN KİMDİR?

Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, 14 yaşında profesyonel müzikle ilgilenmeye başladı. Nokta Müzik kurucularından olduğu bilinen Aydın, Merve Boluğur ile birlikteliğini 2 Ekim günü nikah masasına taşımıştı. Çİftin ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN