Merve Boluğur'un ikizi ortaya çıktı! Tesettürlüymüş

Merve Boluğur'un ikizi ortaya çıktı! Tesettürlüymüş

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur'un ikizi ortaya çıktı. 40 günlük evliliğini bitiren Boluğur, tekrardan evlilik iddialarıyla gündeme gelmişti. Boluğur bu kez ikizi ile sosyal medyayı salladı. Bakın Merve Boluğur'un tesettürlü ikizi nasıl?

Evlilikte bir türlü mutluluğu bulamayan Merve Boluğur, tekrardan dizi setlerine dönme kararı almıştı. Projeleri değerlendiren Boluğur, bu kez ikiziyle sosyal medyaya düştü. Tesettürlü haliyle dikkat çeken o kişi Merve Boluğur'a benzerliğiyle "Yok artık" dedirtti.

mervebolugur.jpg

MERVE BOLUĞUR'UN İKİZİ ORTAYA ÇIKTI

DJ Mert Aydın ile 40 gün evli kalan daha sonra boşanan Merve Boluğur, gündemden düşmek bilmiyor. Her paylaşımı olay olan Boluğur, ilginç pozlarıyla da dikkat çekiyor. İkizi ile de çok konuşulan ünlü oyuncu yine çok konuşuldu.

mervecik.jpg

TESETTÜRLÜ HALİ RESMEN

Merve Boluğur'un bir fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Ünlü ismin bir fotoğrafında tesettüre girildiği görüldü.

merveikizi.jpg

Ancak kimileri bu kişinin Merve Boluğur olduğunu iddia ederken kimileri ise ikiz kardeşi olduğunu yazdı. Sizce fotoğraftaki kişi Merve Boluğur mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN