Merve Dizdar evlendi, gelinliğine beğeni yağdı! Ünlüler böyle gelinlik giyer miydi? İlk kareler geldi

Merve Dizdar evlendi, gelinliğine beğeni yağdı! Ünlüler böyle gelinlik giyer miydi? İlk kareler geldi

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, akşam geçtiğimiz gün bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile evlendi. Başarılı oyuncunun gelindiğinde ise resmen beğeni yağdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Merve Dizdar, dünya evine girdi. Ünlü oyuncu bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile geçtiğimiz gün sade bir nikah yaparak evlendi. Ünlü oyuncu performanslarıyla konuşulduğu kadar gelinliğiyle de konuşuldu. Dizdar’ın Gelinliğiyle sosyal medyadan adeta beğeni yağdı.

capture-20240610151525066.jpg

AŞKINI NİKAH MASASI İLE TAÇLANDIRDI

Son olarak Star TV’de yayınlanan Ömer dizisinde oynayan Merve Dizdar, özellikle de TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

capture-20240610151535804.jpg

2021 senesinde kendisi gibi oyuncu Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar, bir süredir Cihangir Ayger ile birlikteydi. Ünlü çiftin bir süredir evlenecekleri iddia edilirken geçtiğimiz gün nikah masasına oturdular.

capture-20240610151551291.jpg

NİHAN PEKER İMZALI GELİNLİK

Merve Dizdar’ın gelinliği sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Ünlü oyuncu Nihan Peker imzalı gelinlik giymeyi tercih etti.

capture-20240610151558578.jpg

Nikah töreni sonrası, aile ve yakın arkadaşları arasında bir kutlama yapan çiftin nikah şahitleri Numan Atay ve Ayşegül Karacan oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN