Meryem Uzerl'i estetikte Seda Sayan'ı solladı! Tanınmaz halde "Yazık olmuş"

Meryem Uzerl'i estetikte Seda Sayan'ı solladı! Tanınmaz halde "Yazık olmuş"

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan olarak akıllara kalan Meryem Uzerli, son dönemlerde kameralardan uzak bir hayat yaşıyor. Kızıyla beraber gözlerden uzak kalan Uzerli, yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Estetiğin dozunu kaçıran ünlü oyuncu herkesi şaşkına uğrattı.

Türkiye'in en güzel kadın oyuncuları arasında yer alan Meryem Uzerli, son haliyle hayal kırıklığına uğrattı. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle hafızalara Hürrem Sultan olarak kazınan Uzerli, estetiğin dozunu kaçırınca tanınmaz hale geldi.

meryemuzerli.jpg

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN HÜRREM'İ TANINMAZ HALDE

Onu Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan olarak tanıdık, kızıl saçları, cilveli halleri ve Sülüman sözüyle hepimizin kalbine işledi. Güzelliği parmakla gösterilen Meryem Uzerli, estetikte sınır tanımadı.

p1.jpg

ESTETİK KURBANI OLDU

Güzeller güzeli Meryem Uzerli yanlış estetik ameliyatların kurbanı oldu. O halini sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu hayranlarını şaşkınlık içerisine soktu. Paylaşımı kısa sürede sosyal meydanın diline düştü.

y.jpg

ÇOK PİŞMAN

Estetik kurbanı olan Uzerli'nin yüzünü eski haline döndürmeye çalıştığı ve çok pişman olduğu ortaya çıktı.

meyrom.jpg

Uzerli'nin o halini göreneler "Seda Sayan'ı solladı" yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN