Mesut Komiser hayranlarını şoke etti! "Birçok sebebi var ama..." diyerek Arka Sokaklar'dan ayrılış sürecini anlattı

Mesut Komiser hayranlarını şoke etti! "Birçok sebebi var ama..." diyerek Arka Sokaklar'dan ayrılış sürecini anlattı

Kanal D'nin efsane yapımı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Mesut Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla diziden ayrıldığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, diziden ayrılış süreci hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu açıklamalarıyla hayranlarını şoke etti.

Geçtiğimiz günlerde Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar' dizisinden ayrıldığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, reyting rekortmeni diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.

17 yıldır kesintisiz bir şekilde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan efsane dizi Arka Sokaklar'dan ayılarak hayranlarını şaşırtan Şevket Çoruh, reyting rekortmeni diziden ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu. Diziye geri dönüp dönmeyeceği hakkında da konuşan ünlü oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekran görüntüsü 2022-12-10 080112

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ayrılık kararı ile Arka Sokaklar seyircisini üzen Şevket Çoruh, dizide oynamayı neden bıraktığını ve diziye geri dönebilme ihtimali ile ilgili merak edilenleri konuk olduğu bir YouTube yayınında açıkladı.

YouTube'de İnci Sözlük kanalının yayınına konuk olan Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a geri dönüp dönmeyeceği sorusuna cevap verdi.

DİZİYE GERİ DÖNECEK Mİ?

Şevket Çoruh, "Mesut'u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor" yorumuna, esprili bir dille yanıt vererek "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş." dedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-10 080037

"BİRÇOK SEBEBİ VAR AMA..."

Kendisine yöneltilen "Arka Sokaklar'dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?" şeklindeki sorulara da yanıt veren Çoruh, diziden ayrılmasının birçok nedeni olduğunu açıklayan ünlü oyuncu şunları söyledi:

"Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana... Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen... Asıl sebep de bu aslında. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek... 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için."

Arka Sokaklar izle

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN