Metin Akpınar'dan 'yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım' diyen Muharrem İnce'ye sert sözler!

Metin Akpınar'dan 'yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım' diyen Muharrem İnce'ye sert sözler!

Usta oyuncu Metin Akpınar, 'yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım' iddiasında bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklenerek İnce'nin Cumhur İttifakı lehine çalıştığını öne sürdü.

Son olarak 2018 yılında vizyona giren 'Kafalar Karışık' adlı filmde 'İsmet dede' karakterine hayat veren usta oyuncu Metin Akpınar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi hedef aldı. Akpınar, İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Kafa Dergisi'nin Youtube kanalı olan KAFA TV'de yayınlanan "Metin Akpınar ile Uzun Lafın Kısası" programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan usta oyuncu, Muharrem İnce'nin oyları böldüğünü belirterek intikam almaya çalıştığını belirtti.

"MUHARREM İNCE OYLARI BÖLÜYOR"

Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın "Kızıyor musunuz siz de Muharrem İnce’ye, oyları gerçekten bölüyor mu sizce?" sorunu "Tabi bölüyor artık net! Bunu bilmeyecek adam değil Muharrem İnce, intikam alıyor yani ben öyle hissediyorum başka türlü olamaz." şeklinde yanıtladı.

"NORMAL BİR İNSAN BUNU SÖYLEYEMEZ"

Muharrem İnce'nin Cumhur İttifakı lehine çalıştığını öne süren Akpınar, "Yüzde 30’la ikinci tura kalacağım, yüzde 60’la cumhurbaşkanı olacağım iddiası çok akıllı bir iddia değil. Allah tarafından vahiy gelirse böyle şey söylenir. Normal bir insan bunu söyleyemez. O zaman geriye ne kalıyor. Yüzde 9-10 oyla Millet İttifakı’nı engelleyecek bu kadar. Bu da kimin lehine olur? Cumhur İttifakı’nın lehine olur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN