Migros'tan görülmedik et indirimi! Fiyatı gören markete koştu! Kıyma, köfte tavuk...

Migros'tan görülmedik et indirimi! Fiyatı gören markete koştu! Kıyma, köfte tavuk...

Kırmızı et fiyatları dikkat çekerken Migros yeni indirim kampanyası ile herkesin yüzünü güldürdü. Kırmızı et ve et ürünlerinde indirim kampanyası düzenlenen Migros köfte kıyma tavuk sucuk gibi pek çok üründe indirime gitti. İşte Migros indirimli et ürünleri…

Market alışverişi yapmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlara müjdeli haber Migros'tan geldi. Nisan ayında indirimli ürünleri müşterilerle buluşturan zincir Market kırmızı et ve et ürünlerinde yaptığı indirim kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında köfte, kıyma, tavuk, sucuk gibi pek çok üründe fiyatların oldukça altında indirim yapan Migros ürün ve fiyat listelerini açıkladı. Marketler tarafından yapılan indirimler yakından takip edilirken Migros'un resmi web sitesi üzerinden güncel fiyatları takip edebilirsiniz. 9 Nisan 2023 tarihinde yayınlanan fiyat listesi kapsamında et, kıyma, tavuk ve köfte gibi ürünlerde yapılan indirim detaylarını öğrenebilirsiniz.

MİGROS'TAN DEV İNDİRİM

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Migros Market “Birlikten Berekete” kampanyası kapsamında birçok üründe indirim yaptı. Ayçiçek yağı, tam yağlı beyaz peynir, yoğurt, domates, süt ve tuvalet kağıdı gibi birçok üründe indirim uygulayan Migros bu kez de kırmızı et fiyatlarında indirim uyguladı. Kampanya kapsamında stokların anlık değişebileceği belirtilirken vatandaşların stokları sık sık kontrol etmesi gerektiği belirtildi.

migros-1.jpg

Müşterinin yanında olan Migros Market avantajlı alışveriş imkanı ile tüketicileri bütçesinde düşünüyor. Kampanya şartlarını yerine getiren tüketiciler indirim kampanyasından yararlanabilecek. Migros Resmi Web Sitesi üzerinden yayınlanan indirim kataloğu kapsamında indirim uygulanan et ürünleri şu şekildedir:

  • Uzman Kasap dana kuzu kıyma 400 gram: 98,00 TL
  • Uzman kasap klasik köfte 320 gram: 94,41 TL
  • Uzman Kasap dana kıyma 400 gram: 98,00 TL
  • Banvit Piliç Kanat KG: 86,32 TL
  • Uzman kasap Tekirdağ köfte 320 gram: 79,11 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN