Mikrofonun yıldızından 150 bin kişilik konser rekoru

Mikrofonun yıldızından 150 bin kişilik konser rekoru

İstanbul uzun bir süre sonra tarihinin en kalabalık konserlerinden birine ev sahipliği yaptı. İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı’da sahne alan şarkıcı Yıldız Tilbe’nin biletleri bir gün öncesinde tükenen konserine tam 150 bin kişi katıldı. Öte yandan Türkiye’de en kalabalık katılımlı konser rekorunu, 1998 yılında Gülhane Parkı’nda 200 bin kişiye konser veren Ferdi Tayfur elinde tutuyor.

İstanbul Festivali’nde sahne alan şarkıcı Yıldız Tilbe, 150 bin bilet satışı ile tarihi rekorlardan birine imza attı. Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından 23 Temmuz’dan beri Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin görkemli sahnesinde 9 Ağustos’ta Yıldız Tilbe sahne aldı.

Bir gün öncesinde tüm festival biletlerinin tükendiği konsere tam 150 bin kişi katıldı. İstanbul Festivali’nin en kalabalık ve coşkulu gününde Tilbe unutulmaz bir konsere imza attı. Konserde ışık şovları eşliğinde görsel bir şölenle sahneye çıkan ve rekor katılımın mutluluğunu yaşayan Tilbe; “Ne kadar güzelsiniz, burayı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ederim, bütün dertlerinizi, kederinizi bu gece burada bırakın” dedi.

Tilbe konserinde, ‘Delikanlım’, ‘Emi’, ‘Çat’, ‘Ben Senin Var Ya’ gibi birçok en çok sevilen şarkılarını seslendirdi. Türkiye’de en kalabalık katılımlı konser rekoru, 1998 yılında Ferdi Tayfur’un Gülhane Parkı’nda 200 bin kişiye verdiği konser olarak biliniyor.

11kr02-man1.jpg

Kapanış konseri 90’lar popunun unutulmaz isimleriyle

14 Ağustos’ta sona erecek İstanbul Festivali’nde bu akşam Güneş, cuma akşamı Murda ve cumartesi akşamı Gülşen sahne alacak. Festivalin kapanış konseri ise 14 Ağustos Pazar akşamı ‘Şimdi 90’lar’ konseriyle sona erecek. Konserde Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale ve Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın ve Yonca Evcimik sahne alacak. Konserlerin biletlerine ‘istanbulfestivali.com’ adresinden ulaşılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN