Müge Anlı devri bitti mi? Kafaları karıştırmıştı… Sevenleri kahrolacak

Müge Anlı devri bitti mi? Kafaları karıştırmıştı… Sevenleri kahrolacak

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hayranlarını üzecek bir açıklama ile gündeme geldi. 23 Haziran'da son bölümü ile ekrana gelen programın yeni sezonda ekranda olup olmayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Müge Anlı tarafından yapılan o açıklama kafaları karıştırdı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm detaylar…

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bir iddia ile gündeme geldi. Bir aydır ekranlardan uzak olan programın yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Hayranları tarafından yakın takibe alınan ünlü sunucunun son bölümde yaptığı açıklama ise tüm kafaları karıştırdı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm detaylar…

MÜGE ANLI YENİ SEZONDA EKRANDA OLACAK MI?

Haziran ayında sezon finali yaparak yaz tatiline giren reality show, gizemini sürdürmeye devam ediyor. Birçok dizi ve programın Eylül ayında sezona başlaması beklenirken Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekranlarda yer alıp almayacağı ise merak ediliyor. Programın Eylül ayı içerisinde yeniden ekranlarda olması bekleniyor.

muge-anli-program.jpg

Sezon finalinde yaptığı açıklama ile akılları karıştıran Müge Anlı, “Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki hep beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." sözlerini dile getirmişti.
muge-anli-3.jpg

MÜGE ANLI KİMDİR?

İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı Marmara Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Kamera deneyimine magazin programı ile yaşayan ünlü sunucu farklı kanallarda görev aldı. Kariyerinde yükselişi ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşayan Müge Anlı, suçlar üzerine yoğunlaşarak tüm suçluları bir bir ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bir kızı bulunan ünlü sunucunun geçtiğimiz yıl yeniden dünya evine girmesi de büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN