Müge Anlı katilleri bırakıp, Meclis'e giriyor! Oy oranı 3 partiyi solladı "Kesin kazanır"

Müge Anlı katilleri bırakıp, Meclis'e giriyor! Oy oranı 3 partiyi solladı "Kesin kazanır"

Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı hakkında bomba iddia ortaya atıldı. Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber ittifaklar da şekillenirken çok sayıda ünlü isim de milletvekili aday adaylığı için sıraya girdi. Müge Anlı'ya da o partiden teklif gitti. Anlı'nın oy oranını görenle gözlerine inanamadı. Peki Müge Anlı hangi partiden aday olacak? Duyan şaştı kaldı

Türkiye'nin en başarılı ismi Müge Anlı yıllardır her sabah ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla sevenleriyle buluşuyor. En güvenilir isimler arasında ilk sırada yer alan Anlı, çok sayıda cinayeti anlatıp kayıp kişileri buldu. Anlı bu kez siyasete giriyor. O partiden Müge Anlı'ya milletvekili teklifi götürüldü. Gözler ise Esra Erol'a döndü.

mugeanliakparti.jpg

MÜGE ANLI SİYASETE Mİ GİRİYOR?

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı bu kez siyasi parti ile gündeme geldi. Geçen yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, herkesi şaşırtmıştı.

anli.jpg

Anlı'ya Milletvekili adaylığı gittiği kulislerde dolanan bilgiler arasında. Çok fazla hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Anlı'nın siyasete girip girmeyeceği ise merak konusu oldu.

ak-parti.jpg

"AK PARTİ'DEN TEKLİF GİTTİ" İDDİASI

İddialara göre; Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili olması için teklif gitti. Yazar Talat Atilla, "AK Parti, Müge Anlı’ya milletvekili adaylığı teklifi götürdü." diyerek gündeme bomba gibi bir iddia ortaya attı.

secimmugeanli.jpg

MÜGE'NİN OY ORANI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Yakın zamanlarda çok sayıda ünlü milletvekili aday adaylığı için başvuru yaparken, Anlı'nın ise AK Parti'den milletvekili olacağı konusu merak uyandırdı.

mugeanliulletvekili.jpg

Anlı'dan henüz bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Yine bir iddiaya göre Anlı'nın oy oranının yüzde 2 olduğu söylendi.

esraerol.jpg

GÖZLER ESRA EROL'A DÖNDÜ

Gözler ise uzun süredir kavgalı olduğu Esra Erol'a döndü. Erol'a ise teklif gidip gitmediği yine merak edilenler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN